Meer resultaten voor tandarts

tandarts
 
Tandarts Wikipedia.
Een gedifferentieerd tandarts is een tandarts die zich op een specifiek deelgebied van de tandheelkunde heeft toegelegd maar geen extra bevoegdheden heeft ten opzichte van de tandarts algemeen practicus en daarom geen specialist is. Een tandarts-parodontoloog behandelt problemen aan het tandvlees, tandarts-implantologen leggen zich toe op het plaatsen van implantaten, tandarts-endodontologen op wortelkanaalbehandelingen en tandarts-gnathologen op kaakgewrichtsklachten. De werkruimte van een tandarts heet in Vlaanderen vaak tandartskabinet, in Nederland is het een praktijk. Tandartsen worden bij de behandeling bijgestaan door één of meer assistenten.
Dé tandarts in Brunssum Voor een prachtig gebit Beekman Tandartsen.
Ik ben super tevreden. Ik ben al sinds kind ik ben nu 46 jaar bij Peter Beekman onder behandeling en ben super tevreden. Ben geen fan van de tandarts, maar deze tandarts weet daar heel goed mee om te gaan!
Tandarts Huizinga Enschede.
Voor acute klachten is er 24 uur per dag iemand bereikbaar. Bel onze praktijk binnen praktijkuren op 053 4894600 en bel buiten praktijkuren de dienstdoende tandarts op 053 7920040. Tandarts Huizinga is misschien wel de enige tandarts die oprecht blij is als ik geen gaatjes heb.
Tandarts Nijmegen, Wijchen Veghel EviDent Mondzorg.
Wij voeren zowel de benodigde tandheelkundige als esthetische behandelingen uit. Welkom bij EviDent Mondzorg. 6524 CN Nijmegen. 024 360 3335. 6602 DE Wijchen. 024 360 3335. 5461 CS Veghel. 024 360 3335. U vindt onze tandartspraktijken in Nijmegen, Wijchen en Veghel. De praktijken zijn goed bereikbaar per auto, fiets en openbaar vervoer. Wij hebben ruime openingstijden voor behandeling door zowel tandarts als mondhygiënisten. Update 16 april 2020: continueren. Woensdag 22 april 2020 starten wij weer met reguliere behandelingen. Wij volgen hierin het landelijk besluit van de mondzorgkoepels. Wij verwachten grote drukte aan de telefoon voor het maken van nieuwe afspraken. Update 15 maart 2020: coronavirus. Gezien de omstandigheden rondom de verspreiding het corona-virus zijn wij helaas gedwongen om de geplande behandelingen op te schorten tot na 5 april 2020.
Vergelijk tandartstarieven ZorgKiezer.nl.
Tandartspraktijken adviseren patiënten over het algemeen twee keer per jaar voor een gebitscontrole te komen. Wanneer tijdens de controle blijkt dat er iets niet in orde is zal de tandarts hier actie op ondernemen. Onderstaand een aantal behandelingen die een tandarts uitvoert.:
Tandartspraktijk Bathmen.
Ons doel is om u te helpen een optimale mondgezondheid te bereiken en te behouden. U kunt rekenen op persoonlijke deskundigheid en ervaring binnen Tandartspraktijk Bathmen. Ik ben sinds 2008 zelfstandig gevestigd als tandarts. Tandartspraktijk Bathmen verricht de meest voorkomende behandelingen zelf.
Laurenskwartier Laurenskwartier Tandheelkunde Moderne tandartspraktijk in het centrum van Rotterdam.
Om uw mondgezondheid te bewaren en problemen te voorkomen adviseren wij u om ieder half jaar een controle-afspraak in te plannen bij uw tandarts. U kunt hiervoor contact opnemen via telefoon, e-mail of door het invullen van het contactformulier op de website.
7457 tandartsen in Nederland.
Amsterdam 661 Rotterdam 306 Den Haag 285 Utrecht 187 Nijmegen 120 Groningen 119 Eindhoven 108 Almere 97 Haarlem 91 Breda 90 Meer plaatsen. Implantologie 443 Endodontologie 110 Parodontologie 83 Kindertandarts 65 Gnathologie 41 Angsttandarts 34 Cosmetische tandheelkunde 21 Tandarts gehandicaptenzorg 14 Gerodontologie 6 Tandarts voor orthodontie 4 Tandarts slaapgeneeskunde 1.
Tandarts in Amsterdam West: iSmile-Tandartspraktijk.
Kunstgebit en protheses. Tandarts in Amsterdam West: iSmile. iSmile is een gespecialiseerde kindertandarts in Amsterdam West. In onze praktijk streven wij naar een aangename ervaring voor uw kind. Dit doen wij door uitgebreid de tijd te nemen voor uw kindje en de behandeling stap voor stap uit te leggen in duidelijk en begrijpelijk taalgebruik.
Gespecialiseerde tandarts en mondhygiënist, den haag, leiden.
2274 HT Voorburg. Het gehele jaar, met uitzondering van nationale feestdagen, kunt u bij ons op werkdagen terecht. Van maandag tot en met donderdag staan wij van 7.00 21.00 uur voor u klaar. Op vrijdag zijn wij van 8.00 16.30 uur open. Onze praktijken zijn met de auto én het openbaar vervoer goed bereikbaar. Voor de deur is het gratis parkeren en op loopafstand bevindt zich een bushalte. Tevens zijn wij goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Gebitsrestauratie door restauratief tandarts.
Idente Mondzorg: Uw tandarts in Gorinchem.
Dat betekent dat u nog nooit op deze wijze bent geïnformeerd in de mondzorg. Door middel van heldere communicatiemiddelen en de nieuwste digitale 3D en 4D technieken CEREC mondscanner, CBCT 3D-Röntgen, X-Guide digitale implantaat navigatie, TRIOS 3-Shape mondscanner, MODJAW digitale scanner kaakgewrichtsklachten bieden wij u de mondzorg die u verdient. Wij maken u een deskundige van uw eigen mondgezondheid met meer dan uitgebreide toekomstgerichte voorlichting. U bent beter geïnformeerd en beter in staat de juiste keuzes te maken. Mondmacht noemen wij dat. Dat is onze missie. Idente Mondzorg Gorinchem. Al meer dan 25 jaar onderzoekend, eigenzinnig, onderscheidend en onafhankelijk. Wij nemen nieuwe patiënten aan. Wegwijs in de mondzorg: U zoekt een tandarts in Gorinchem.

Contacteer ons